Бяхме изненадани от размера на кабината на Кубота

Това е най-големият в този конски сили клас и има, благодарение на по-тесни греди и ниски подредени калници за добри възможности виждане. В спирачките на крака на оценявани от нас трактори ние нямаше какво да се оплакват, но най-вероятно се дължи на спирачките на волана. Само Fendt имаше седалка от водача лесно да използвам моя механизъм за заключване крак тук.

Дискусията за това дали ръчната спирачка е тресчотка спирачка или заключване паркинг е по-добре, е New Holland оптимално решен с трактора е оборудвана с две версии. бутоните за ръчната спирачка са разположени върху лоста на заден ход, веригата. Също интересно е, че Deutz-Fahr и същото, когато ръчната спирачка е хидравлично винаги една и съща здраво. Това увеличава безопасността.
Изменението не стандарт
Когато работите за отопление, вентилация и климатизация решения ни хареса особено добре, когато проверките са обобщени за съответните области в достъпен пункт в кабината и ясно обозначени. Тук Deutz Fahr получи полувремето особено добър.

Съвет: ни се чудеха, че всички наши трактори наистина са оборудвани стандартно с климатик, но не с автоматичен контрол на климата. Техническата сложност на това ще бъде относително ниска, но корекцията много по-лесно. При поискване, автоматичен климатик е на разположение от всички производители.

Защото кабините са индексирани напред, рискът от фрактури в задното стъкло може да бъде значително намалена. Критика на задното стъкло, там беше Kubota все пак, тъй като те биха могли да бъдат заключени само в една позиция. Положителен внимание на втулка на Fendt класиран задната област на прозореца. Той е здраво закрепена към трактора, така че не може да се изгуби и е винаги там, когато имате нужда от тях. В ключове и лостове за светлината и за показателя, имаше малко да хвалят или критикуват. обаче Тези опции схеми и подреждането и идентификация на устройствата за управление на работни светлини, когато Deutz Fahr и съща.

По-малко оптимално бяхме малък сенник на Fendt и висящи подредени чистачки на New Holland съдени. Капандурата на New Holland е екзекутиран като стъклен покрив с щора, лесно да се отвори във всички посоки и достатъчно голям. Ето защо, най-добри марки. По желание може да бъде подобно добри покривни прозорци, но и в повечето други производители на трактори получат.
подобряване на въздушния филтър кабина
Не толкова, че като капандурата сте направили очевидно отделения за съхранение в кабината на New Holland. ние виждаме още по-спешна нужда от подобрение в това отношение, обаче, на Кубота. Налице е също така необходимост от подобряване на кабина въздушни филтри. Това се отнася за всички тествани трактор. Ако трябва да се изкачи до почистването или смяната на този филтър на капака или на калника, който със сигурност не е оптимално решение.

Как позициониран и конфигуриран предпазител кутия, можете да научите от примера на трактора Fendt. Само цветовата схема може да бъде още оптимизиран. Седалката на пътника на този трактор е срещу не толкова добре. Kubota и New Holland предлага като удобни места за сядане, което би могло да бъде в сгънато състояние дори да се превърне в маса тава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *