8 съвета за избор градинско обзавеждане

Голям вътрешен двор мебели носи комфорт и функция за вашите външни пространства. С просторна маса и лесен за използване, удобни столове фундаментална тухла вътрешен двор се превръща в сетивно-богат дестинация за хранене. Outfit е уютна веранда с плетена диван и класически ракита люлеещ се стол, както изпълнен с много възглавници, и верандата бързо стана втори семейна стая по време на топлото време месеци.

Не трябва да се пренебрегва, откритите възможности за живот на балкони и в джоба градини. Когато допълнена с десния мебели градина, тези нежни уикенда градина ще примами отново и отново.

Вижте следните съвети за избор на най-доброто място за седене за вашето място. Задълбоченият планиране осигурява открит вашето жизнено пространство покани за следващите години.

1. Създаване на списък
Започнете, като мисля за това как искате открито си пространство произведения. Ще послужи като заведения за горещите летни нощи? Искате ли следващата си официална вечеря или парти за рожден ден на дъщеря си организират в космоса? Е спокоен кът за четене повече от това, което търсите в открито си пространство?

Направете списък от многото неща, които искам да направя в района и да го използват като ръководство да определи какъв тип мебели се изисква. Ако основната функция на вашия 12×16-метрова тераса, ежедневни вечерни коктейли домакин, не е необходимо за маса за хранене. Отказ за много удобни места за сядане, няколко маси и огнище.

2. Седнете
Седнете, преди да купите. Удобен градински мебели, като вътрешно обзавеждане ще се използва редовно, за разлика от неудобно градинска мебел, която би могла да има добър външен вид, но не толкова добър комфорт.

3. Отидете за лесна поддръжка
Резервирайте по-голямата част от градината си страница часа за радост на стаята си, за разлика от поддържане на мебели, когато си купите ниска поддръжка градински мебели. Най-метал, тиково дърво, кедър, и при всякакви метеорологични условия ракита не са запознати с характера, който хвърля на пътя им. Мебели произведени чрез използването на този прощава материал, изглежда прекрасно в продължение на години.

4. Помислете за съхранение
Добави години към живота на вашия двор мебели прибавя, от това спестяване в защитена зона, като например гараж или мазе време извън сезона. Дори и най-трайни мебели, като тиково столове или желязо легло от ковано, продължават по-дълго, ако тя се поставя в тава, когато не се използва. Ако вашето пространство е ограничено търсят градинска мебел, която се сгъва или е лесно разглобен за компактно съхранение.

5. Цвят интелигентна
Купувач на градински мебели не се ограничава само до естествените тонове на дървесината; В черно, бяло и бежово ракита; Или метални парчета. Цветни повърхности в света на градински мебели. За стилен трайност, пази смели цветни петна за възглавници и парчета акцент.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *