Разбира се, че е важно да се избере хербицид

Времето е важно за най-положителното въздействие върху вашата кандидатура след поникване хербицид. Обърнете внимание на нивото на реколтата и лечение на плевели, когато те са малки – за предпочитане под 4 инча височина. Наблюдаване на времето и се опитват да правят приложения във времето е възможно. Когато отида в областта, е важно да се запази височината на бум в най-ниската одобрена корекцията се сведе до минимум дрейф потенциал.

Разбира се, че е важно да изберете хербициди, които контролират плевелите, които смущаваха определена област. Така например, се наложи на животновъдите, които са трудно да се контролира или се нуждаят от глифозат устойчиви плевели, хербициди, които могат да се лекуват тези плевели. Привлече хербицид BASF Agriculture, който комбинира глифозат и нов 2,4-D холин, предлага два вида мерки за контрол на дълъг списък от обезпокоителни плевелни видове в привлече култури.

Технологията Записване позволява на доставчиците да предприемат допълнителни действия в тяхната програма за борба с плевелите. Привлече царевични хибриди ™ предлагат Postemergenz толерантност и глифозат и нов 2,4-D холин. Поредна соя и памук сортове толерантни към хербицида глифозат и нов 2,4-D холин.

„Изберете най-добрата хербицид или хербициди за справяне с плевелите, които се появяват в полетата“, казва . „Уверете се, че сте прочели внимателно етикета и в съответствие с изискванията. Това води до по-ефективно използване и ограничени грижата за околната среда.“

Смесване други продукти в резервоара, се уверете, че те са съвместими с вашия хербициди и че дюзите употреба за всички продукти, които се прилагат, са допуснати. Единственото позволено партньор за Записване хербицид са най.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *