Схема за кратка селекция за вратовръзки

За да определите кой е по-добре да изберете вратовръзка за изображението, трябва да започнете с костюм. Яке или костюм може да бъде поставен на масата (леглото) и да се прилагат за него ризи от различни цветове. Като харесването на риза да се облечеш в якето си и да започнеш да прилагаш вратовръзка.
Ако костюмът е избран в лента, тогава нито вратовръзката, нито ризата трябва да повтарят този модел. Само лош вкус е изборът на вратовръзка и риза от същия цвят. Поне един детайл в изображението трябва да бъде направен в различен цвят или с друг шаблон.

За да комбинирате лесно нещата в образа на човек, си струва да се придържате към едно просто правило: риза и костюм, които трябва да вземете контрастиращи тонове. Вратовръзката трябва да съответства на цвета на костюма, да го допълва.
За да определите как се комбинират цветовете, можете да се обърнете към цветното колело. Сенките, които са разположени непосредствено един срещу друг, са контрастни и които се намират в квартала – подобен. Цветове, които са поставени един спрямо друг под ъгъл от 120 градуса, определят традиционната комбинация. Черните, бели и сиви цветове са универсални, могат да се комбинират с всеки друг цвят.

Когато избирате вратовръзка за риза или яке, трябва да обърнете внимание на външния вид на човек. Брюнетките с приятна кожа са идеални за контрастни, ярки комбинации в дрехите. За човек с мек контраст във външния вид, ярки нюанси ще се поберат в селекцията на гардероба.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *